Acne behandeling

Service Details

Laat onze acnebehandeling het beste in je huid naar boven halen!

Acne is een veel voorkomend huidprobleem dat de zelfverzekerdheid van mensen kan aantasten. Bij onze schoonheidssalon streven wij ernaar om effectieve behandelingen voor acne te bieden en de huid van onze klanten te verbeteren. Daarom maken wij gebruik van de allernieuwste acne behandeltechnologieën, waaronder het Déesse pro LED-fototherapiemasker.

Het Déesse pro LED-fototherapiemasker is een geavanceerde technologie die acne-veroorzakende bacteriën bestrijden en gelijktijdig de huid revitaliseert. Het masker maakt gebruik van verschillende kleuren LED-licht om specifieke huidproblemen aan te pakken. Blauw licht is bijvoorbeeld effectief bij het verminderen van acne veroorzakende bacteriën, terwijl rood licht de huid verbetert en revitaliseert.

Meest gestelde vragen

De duur van een typische acnebehandeling kan variëren, afhankelijk van het type behandeling en de specifieke behoeften en doelen van het individu. Sommige behandelingen, zoals lichttherapie, duren misschien maar een paar minuten, terwijl andere, zoals een chemische peeling, enkele uren kunnen duren.

De frequentie van behandelingen is afhankelijk van het huidtype van het individu, de ernst van hun acne en het type behandeling dat wordt gebruikt. Sommige personen hebben mogelijk slechts één enkele sessie nodig, terwijl anderen mogelijk voortdurend onderhoud en behandelingen nodig hebben. Onze specialisten zullen u meer informeren tijdens de behandelingen.

Sommige personen kunnen na een behandeling tijdelijke bijwerkingen ervaren, zoals roodheid, vervellen of gevoeligheid. Deze bijwerkingen zijn echter meestal mild en zouden binnen een paar dagen moeten verdwijnen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze acnebehandelingen of maak direct een afspraak voor een gratis consult. Laat ons samen werken aan een heldere, stralende huid!

v.a. 

€80

Acne behandeling met de Déesse Pro Ledtherapiemasker.

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.