Acne behandeling

Service Details

Laat onze acnebehandeling het beste in je huid naar boven halen!

Heb je last van acne en zoek je naar een manier om je huid weer te laten stralen? In onze schoonheidssalon begrijpen we hoe acne je zelfbeeld kan beïnvloeden. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in geavanceerde behandelingen om acne effectief aan te pakken en je huidconditie significant te verbeteren.

Onze unieke aanpak? Een kruidenpeeling. Deze natuurlijke peeling gebruikt microvezels van speciaal geselecteerde kruiden om diep in de huid door te dringen. Het stimuleert niet alleen de bloedcirculatie, maar ook de aanmaak van nieuwe cellen. Dit proces is bijzonder effectief in de strijd tegen acne, maar pakt ook andere huidproblemen aan zoals fijne lijntjes, pigmentvlekken en een overmatig vette huid.

Ontdek hoe onze kruidenpeeling het beste in jouw huid naar boven kan halen.

Meest gestelde vragen

De duur van een typische acnebehandeling kan variëren, afhankelijk van het type behandeling en de specifieke behoeften en doelen van het individu. Sommige behandelingen, zoals lichttherapie, duren misschien maar een paar minuten, terwijl andere, zoals een chemische peeling, enkele uren kunnen duren.

De frequentie van behandelingen is afhankelijk van het huidtype van het individu, de ernst van hun acne en het type behandeling dat wordt gebruikt. Sommige personen hebben mogelijk slechts één enkele sessie nodig, terwijl anderen mogelijk voortdurend onderhoud en behandelingen nodig hebben. Onze specialisten zullen u meer informeren tijdens de behandelingen.

Een kruidenpeeling behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Dit omvat het reinigen van de huid, het aanbrengen van de peeling, een inwerktijd voor de actieve ingrediënten, en het afsluiten met een voedende crème. De exacte tijd kan variëren afhankelijk van je huidbehoeften.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze acnebehandelingen of maak direct een afspraak voor een gratis consult. Laat ons samen werken aan een heldere, stralende huid!

v.a. 

€80

Acne behandeling met kruidenpeeling.

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.