Anti Age

Service Details

Investeer in je jeugd met onze anti-aging behandelingen!

Ons schoonheidssalon biedt de beste anti-aging behandelingen aan onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat een combinatie van innerlijke en uiterlijke verzorging de sleutel is tot een gezonde en jeugdige uitstraling. Daarom maken wij gebruik van state of the art anti-aging apparatuur, waaronder gezichts- en lichaamsmassage en gezichtssculpturen.

Onze apparatuur voor gezichts- en lichaamsmassage is ontworpen om de bloedcirculatie te stimuleren en de huid te revitaliseren. Dit zorgt voor een gezonde uitstraling en een verbetering van de huidstructuur. Bovendien is massage een effectieve manier om stress en spanning te verminderen en tegelijkertijd te ontspannen.

Onze gezichtssculptuur technologie is ontworpen om de huid te verbeteren en te verstrakken. Door de inzet van geavanceerde technieken, zoals elektrostimulatie en lichttherapie, wordt de productie van collageen en elastine verhoogd en worden rimpels en fijne lijntjes verminderd. Dit beschrijven in een stralende, jeugdige uitstraling.

Woman in anti-aging cream mask at cosmetology procedures

Meest gestelde vragen

De frequentie van anti-aging behandeling hangt af van het type behandeling en de resultaten die u wilt bereiken. Sommige behandelingen kunnen meerdere sessies vereisen, terwijl andere langdurige resultaten kunnen opleveren. Onze specialisten adviseren u over het beste behandelplan voor uw individuele behoeften.

Een anti-aging behandeling wordt over het algemeen als veilig beschouwd wanneer het wordt uitgevoerd door onze specialisten, maar er is altijd een risico op bijwerkingen of complicaties. Het is belangrijk om de mogelijke risico's en voordelen met onze specialisten te bespreken voordat u een behandeling ondergaat.

De hoeveelheid hersteltijd na een anti-aging behandeling hangt af van het type behandeling, het huidtype en het herstelpercentage van de persoon. Onze specialisten zullen dit tijdens het intakegesprek met u vaststellen.

We zijn toegewijd om onze klanten te helpen er op hun best uit te zien en zich op elke leeftijd goed te voelen. Boek vandaag nog uw afspraak en ontdek zelf de voordelen van onze anti-aging behandelingen.

v.a. 

€80

Anti-aging behandeling met de laatste technologie.

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.