Aqua facial

Service Details

Opfrissen en hydrateren met de Aqua Facial!

Bij ons schoonheidssalon zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste en meest effectieve behandeltechnologieën om onze klanten te helpen bij het bereiken van hun huidverzorgingsdoelen. Daarom maken wij gebruik van geavanceerde Hydrafacial apparaat voor de AquaFacial behandeling.

De AquaFacial behandeling is een geavanceerde huid verbeterende behandeling die verfrist en hydrateert. Het maakt gebruik van vacuüm onderdruk en een speciaal serum om dode huidcellen en verontreinigingen op te zuigen en de huid te hydrateren. Dit beschrijven in een zichtbare verbetering van de huidtextuur, helderheid en uiterlijke uitstraling.

Met de Hydrafacial apparaat ondersteunen wij onze AquaFacial behandelingen, waardoor onze klanten de best mogelijke resultaten kunnen verwachten. Onze schoonheidsspecialisten zijn getraind om de juiste behandeling te selecteren en deze aan te passen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Cosmetologist doing hydrafacial treatment on woman face

Meest gestelde vragen

Nee, een aqua gezichtsbehandeling is niet pijnlijk. Het is een zachte behandeling die het minste ongemak veroorzaakt.

Het wordt aanbevolen om ongeveer de 4 tot 6 weken een aqua gezichtsbehandeling te krijgen om het maximale resultaat te behalen. Het is echter afhankelijk van de specifieke behoeften van uw huid.

Nee, er is geen hersteltijd nodig na een aqua gezichtsbehandeling. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Bent u geïnteresseerd in de Aqua Facial behandeling en wilt u meer weten over hoe wij uw huid kunnen helpen verbeteren? Neem dan gerust contact op met Onsbeautysalon voor meer informatie en om een ​​afspraak te maken. Wij staan ​​klaar om u te helpen uw huid opnieuw te laten stralen.

v.a. 

€125

AquaFacial behandeling met de HydraFacial apparaat.

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.