Collageen behandeling

Service Details

Maak kennis met een stralende huid!

Bij ONS Beauty Salon zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze klanten te helpen bij het verbeteren van hun huid. Daarom maken wij gebruik van geavanceerde collageen behandelingen, waaronder behandelingen met gouden collageendraadje en lifting collageenserum.

Gouden collageen draad behandelingen zijn ontworpen om de huid op natuurlijke wijze te verstrakken en te liften. De draden worden onder de huid geplaatst, waar ze een onmiddellijk verstevigend effect creëren en de huid helpt bij het maken van collageen en elastine.

Lifting collageenserum is een uniek product dat is ontwikkeld om de huid te versterken en te verbeteren. Het bevat een concentratie aan collageen en andere huidversterkende stoffen die helpen bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes en bij het verbeteren van de huidtextuur en elasticiteit.

young Asian woman making cosmetology treatment skin injection, Mesotherapy of face beauty care

Meest gestelde vragen

  • Over het algemeen is er geen herstelperiode nodig na een collageenbehandeling.

De meeste mensen kunnen hun normale activiteiten onmiddellijk na de behandeling hervatten. Het is echter aan te raden om de huid niet bloot te stellen aan direct zonlicht van sauna's voor enkele dagen na de behandeling.

  • Collageenbehandeling is zowel voor vrouwen als mannen geschikt.
  • Collageen behandeling is geheel pijnloos, niemand ervaart pijn bij deze behandeling.

Bij Onsbeautysalon staan ​​we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing over uw huidverzorging. Als u nog verdere vragen heeft over onze collageen behandelingen of andere diensten, neem dan gerust contact met ons op.

v.a. 

€80

Collageen draad of lifting serum behandeling.

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.