Ledlicht therapie

Service Details

Eindelijk een heldere huid dankzij Dermalux LED-lichttherapie!

Onsbeautysalon biedt de nieuwste innovatie in huidverbetering aan: Dermalux LED-lichttherapie. Deze revolutionaire behandeling maakt gebruik van geavanceerde LED-lichttechnologie om de huid te verbeteren en te verjongen.

De LED-lichttherapie biedt tal van voordelen voor de huid, waaronder vermindering van acne, vermindering van rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidskleur en vermindering van roodheid en ontstekingen. Bovendien is de behandeling pijnloos, niet-invasief en vereist geen hersteltijd.

Onze gekwalificeerde en ervaren professionals zullen u begeleiden bij het bepalen van het beste behandelingsplan voor uw specifieke huidbehoeften. Wij gebruiken enkel de beste apparatuur en producten om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een Dermalux LED-lichttherapie behandeling. Onze professionals staan ​​klaar om u te helpen bij het bereiken van een heldere, stralende huid!

Meest gestelde vragen

De lengte van de behandeling afhankelijk van uw specifieke huidbehoeften, maar soms duurt een sessie tussen 15 en 30 minuten.

Dit hangt af van uw specifieke huidprobleem en de ernst ervan. Onze professionals zullen u begeleiden bij het bepalen van het juiste behandelingsplan. Over het algemeen wordt aanbevolen om meerdere sessies te hebben voor het beste resultaat.

Ja, de behandeling is veilig en er zijn geen bekende bijwerkingen. Onze professionals volgen de hoogste veiligheidsrichtlijnen en gebruiken alleen geavanceerde apparatuur en producten van hoge kwaliteit.

Bij Onsbeautysalon zijn we altijd bereid om verder te helpen en uw vragen te beantwoorden. Als u nog verdere vragen heeft over onze Dermalux LED-lichttherapie behandeling, neem dan gerust contact met ons op.

v.a. 

€80

Gezichtsbehandeling met de Dermalux LED apparaat.

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.