Over ONS

OBS 2
Image
Salon-8.webp

Over ons

Binnen kijken bij ONS…

Ons Beautysalon is een salon in Eindhoven die gespecialiseerd is in hoogwaardige huidverzorging en huidverbetering. De oprichtster, Nurçay Yilmaz, begon in 2011 met de salon en heeft deze samen met haar zussen Serpil en Olcay uitgebouwd tot een succesvol bedrijf. Klanten krijgen bij Ons Beautysalon een gratis huidanalyse en een uitgebreide intake om te bepalen welke behandelingen het beste bij hun wensen aansluiten.

Waarom ONS?

Persoonlijk. Veilig. Betaalbaar.

In de salon werken Olçay en haar dochter Kardelen met de producten van Diego Dalla Palma. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals microneedling, microblading (wenkbrauwen), collageendraad-behandelingen, schoonheidsbehandelingen, HydraFacial, epileren/harsen, massages en permanente make-up. Microneedling wordt bijvoorbeeld gebruikt voor verschillende indicaties, zoals littekens, grove poriën, rimpels en fijne lijntjes en striae. Ook harsen/epileren en ontharen met een touwtje worden regelmatig gedaan.

Ons Beautysalon werkt al sinds het begin van de salon met Diego Dalla Palma, een Italiaans merk dat sterk is in huidverbetering en productlijnen heeft voor alle huidtypen. De salon biedt onder meer luxe gezichtsbehandelingen, intensieve anti-aging behandelingen, liftende en verstevigende behandelingen en complete lichaamsbehandelingen.

Ons Beautysalon

Eindhoven

ONS TEAM

Maak kennis met onze specialisten

Nurcay Yilmaz

Skin Therapist

Serpil Akaydin

Skin Therapist

Naam Achternaam

Skin Therapist

Ricky Frains

Surgeon

Ons Voordelen

Voordelen van een intake