Peeling

Service Details

Een peeling behandeling, het begin van een onverwachte verandering!

Bij ons schoonheidssalon geloven wij in de kracht van de allernieuwste technologieën voor huidverzorging en daarom maken wij gebruik van Dermapen 4 Microneedling Pen voor onze peelingbehandelingen. De Dermapen 4 is een geavanceerde microneedling-pen die de productie van collageen en elastine in de huid verbetert en de huidstructuur verbetert. Dit beschrijft een vermindering van fijne lijntjes en rimpels, verbetering van onregelmatige huidskleur en vermindering van acnelittekens en vergroting van poriën.

Met behulp van de Dermapen 4 Microneedling Pen kunt u genieten van een frisse, stralende huid die u zelfverzekerder maakt en uw zelfvertrouwen vergroot. Onze schoonheidsspecialisten zullen uw huid beoordelen en samen met u een behandelplan op maat ontwikkelen, zodat u kunt genieten van de beste resultaten.

the cosmetologist cleanses the skin with foam.Therapeutic peeling cream.

Meest gestelde vragen

Sommige mensen ervaren een branderig gevoel of een tintelende sensatie tijdens een peelingbehandeling, maar dit is vaak mild en tijdelijk. Hoe dieper de peeling, hoe intenser de sensatie kan zijn. Echter, de meeste mensen beschrijven de behandeling als ongemakkelijk maar draaglijk.

Het is afhankelijk van de soort peeling en de staat van uw huid, maar over het algemeen wordt aanbevolen om een ​​peelingbehandeling om de 4-6 weken te ondergaan. Uw schoonheidsspecialist zal u de beste aanbevelingen kunnen geven, afhankelijk van uw specifieke huidbehoeften.

Het herstel van een peelingbehandeling is afhankelijk van de diepte van de peeling en de individuele huid. Bij milde peelings, zoals een fruitzuurpeeling, kunt u meestal direct na de behandeling terugkeren naar uw dagelijkse activiteiten. Bij uitgebreide peelings, zoals een TCA-peeling, kunt u 3 tot 7 dagen rekening houden met roodheid, schilfering en een gevoelige huid.

Mocht u nog meer vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken gelijktijdig uit om u te helpen uw huid op haar best te laten zien.

v.a. 

€130

Dermapen 4 behandeling incl. klassieke gezichtsbehandeling

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.