Sculpsure

Service Details

Vetreductie zonder operaties of hersteltijden!

ONS Beautysalon biedt SculpSure-behandelingen aan, een door de FDA goedgekeurde, niet-operatieve laserbehandeling die gericht is op het oplossen van vetweefsel in de buik-, been-, heup-, dij-, bil- en kinregio’s. Tijdens een consultgesprek zal de behandelend arts uw medische geschiedenis en medicatiegebruik bespreken en uw persoonlijke wensen beoordelen om te bepalen of SculpSure de beste optie voor u is. De behandeling zelf duurt ongeveer 25 minuten, waarbij laserkoppen het vetweefsel verhitten terwijl de huid tegelijkertijd wordt gekoeld. Het resultaat is een gemiddelde vetafname van 24% na één behandeling en een omtrekafname van minimaal 2 centimeter na twee behandelingen.

Bij ONS Beautysalon kunt u een uitgebreid, open en eerlijk advies verwachten over SculpSure, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Als u besluit om de behandeling te ondergaan, wordt een behandelovereenkomst door beide partijen ondertekend. SculpSure werkt het beste bij een BMI onder 30 en als u maximaal 13 kg van uw streefgewicht af zit. Na de behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar na 6 weken en het optimale resultaat is na 12 weken zichtbaar. Als u op zoek bent naar een veilige en effectieve manier om vet te verwijderen zonder operatie, dan is SculpSure bij ONS Beautysalon wellicht iets voor u.

Onze schoonheidsspecialisten zijn opgeleid en ervaren in het uitvoeren van SculpSure-behandelingen en zullen met u samenwerken om een ​​behandelplan te ontwikkelen dat is afgestemd op uw specifieke doelen en verwachtingen.

Woman body beauty sport
cropped view of woman with perfect body in panties standing isolated on white

Meest gestelde vragen

Er zijn weinig tot geen bijwerkingen aangetoond na een SculpSure-behandeling. Mogelijke bijwerkingen kunnen zwelling, roodheid en/of blauwe plekken zijn, die meestal snel verdwijnen.

Resultaten kunnen na ongeveer 6 weken zichtbaar zijn, met verdere verbeteringen in de komende maanden.

  • Meestal wordt aanbevolen om één tot twee behandelingen te ondergaan, afhankelijk van de gewenste uitkomst en de grootte van het behandelde gebied.

Als u op zoek bent naar een snelle oplossing voor vetreductie, dan is Sculpsure bij ONS Beautysalon de perfecte keuze voor u. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en ontdek hoe Sculpsure uw figuur en uw leven kan verbeteren!

v.a. 

€250

Elektrisch ontharing behandeling met de Cynosure Elite+ laser apparaat.

Inclusief:

Heeft u een vraag?

Neem contact op met onze huidtherapeuten. Wij helpen u graag verder.